EMBTest Almelo Energetische Morfologische Bloedtest

EMB Therapeut Almelo

bij In Balans Almelo krijgt u orthomoleculair advies over voeding, leefstijl, bewegen, en slaap
als EMB therapeut kan ik u helpen de juiste balans te vinden in uw dagelijks leven.
misschien wilt u wel eens weten of uw voedingsstoffen ook daadwerkelijk door uw lichaamscellen worden opgenomen, vaak worden er allerlei supplementen geslikt maar doen ze ook wel wat?
het mooie is u kunt dit eenvoudig laten meten…
door middel van een bloedonderzoek, met een vingerprikje neem ik een klein beetje bloed af en dit wordt vervolgens in het lab onderzocht zo weet u precies of er eventuele tekorten of belastingen zijn die uw dagelijks leven verstoren. Met de uitslagen die ik dan terug krijg (duur 2 tot 3 weken) kan ik een veel beter behandelplan opstellen. let op het behandelplan is altijd individueel

De EMB test meer dan 100 aspecten

Onderzoek (zoals een EMB bloedtest) is een optioneel onderdeel van mijn consulten. Dit onderzoek kan als extra diagnostisch hulpmiddel worden ingezet. De uitkomsten van extra onderzoek worden in de individuele behandeling op maat meegenomen.

Bij het eerste consult worden er een aantal druppels bloed afgenomen via een simpele en bijna pijnloze vingerprik.

Binnen twee à drie weken nadat u de vingerprik hebt gedaan, krijg ik de uitslag binnen.

Aan de hand hiervan stel ik een therapieplan op met adviezen over voeding en eventueel supplementen. Soms komen daar ook nog adviezen bij die te maken hebben met beweging, ontspanning en ademhalingsoefeningen. Dit bespreken we allemaal in het 2e consult.

Na ongeveer 8 weken is er een 3e consult hier bespreken we de resultaten en kijken we wat er eventueel bijgesteld moet worden.

Wat wordt getest?

we testen de rode bloedcellen de rode bloedplaatjes en de witte bloedcellen.

Er wordt gekeken naar de vorm en aantallen van de bloedcellen. (Morfologisch)

Dit wordt regulier ook gedaan

•Trombocyten (aantal bloedplaatjes)

•Rode bloedcellen (erytrocyten)

•Witte bloedcellen (leukocyten)

•Hemoglobine (Hb)

•Hematocriet (Ht)

•Mean Corpusculair Volume (MCV)

•Mean Corpusculair Hemoglobine Concentration (MCHC)

Verder testen we ook:

*de gevoeligheid voor allerlei soorten voeding en andere stoffen en de gevoeligheid voor omgevingsfactoren (straling, energetische belasting)

*de gevoeligheid voor en belasting ten gevolge van toxines e.d.

*de behoefte aan vitamines, mineralen, vetzuren

*het energieniveau en de oorzaken en lokalisatie van energieblokkades

*de aanwezigheid van virussen, bacteriën, schimmels en parasieten

*de mentale en emotionele toestand, zowel bewust als onbewust

*de lokalisatie en invloed van gebitsproblemen

*de effecten en effectiviteit van door de cliënt gebruikte middelen en onderlinge samenhang

Ik bied in mijn praktijk of op locatie een Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) aan die verschillende verstoringen/problemen in het lichaam kan aantonen!

Energetische blokkades:

Auto immuun/ Auto intoxicatie/ Bio Basis Regulatie Systeem/ Chakra verstoring/ Ontgiftten/ Degeneratie/ Elektrosmog/ Element verstoring/ Fysieke belasting/ Geopathie/ HPU blokkade/ Immuunsysteem/ Intracellulaire pathogenen/ Kaakgewricht blokkade/ Leverblokkade/ Litteken blokkade/ Lymfe blokkade/ Medicatie blokkade/ Metabole acidose/ Pesticiden/ Postviraal/ Radioactieve belastingen/ Schildklierblokkade/ Tandheelkundige blokkade/ Thymus blokkade/ Toxische belasting/ Vaccinatie blokkade/ Wervelkolom blokkade/ Yin Yang blokkade/ Zenuw blokkade/ Zware metalen.

​PNI verstoring:
Bioritme verstoring/ Traumatisch Brain injury/ Endorfine resistentie/ Endorfine deficiëntie/ Early life stress/ Catecholamine resistentie/ Catecholamine deficiëntie/ Cortisol resistentie/ Cortisol deficiëntie/ Hypothalamus verstoring/ Lekkende darm barrière/ Lekkende barrière MOND/ Laag gradige ontstekingen/ Low thyroid hormons syndroom/ Leptine resistentie/ Leptine deficiëntie/ Insuline resistentie/ Exocriene Pancreas insufficiëntie (EPI)

Energetische (in)toleranties:
E621/ Exofinenbelasting/ Fructose/ Gluten/ Kippenei/ Lactose/ Soja/ Suiker/ Tarwe/ Varkensvlees/ Zuivel geit/ Zuivel koe/ Zoetstof/ Conserveringsmiddelen

Hoe gaat de EMB test in zijn werk?

De test moet in het begin van de week gepland worden, dus op een maandag, dinsdag of woensdag (het liefst voor 15 uur dan kan het nog mee met de post) dit om te voorkomen dat het bloedmonster het weekend in de brievenbus blijft liggen bij het laboratorium, wat het bloedmonster niet ten goede komt.
Met een lancet (universele prik pen: Safe-T-Pro-Plus lancet voor eenmalig gebruik) neem ik veilig wat bloed af uit de ring vinger.
Het bloed wordt vervolgens naar het EMB laboratorium gestuurd die deze test regulier en complementair zal bekijken. Er kunnen eventueel tekorten naar boven komen zoals bijvoorbeeld een ijzer of een vitamine B12 of magnesium tekort, of dat er een lactose- of gluten intolerantie is.

Wat zijn de voordelen van deze test?

• De test geeft snel en veel informatie omtrent de status van gezondheid en gezondheidsproblemen
• De behandeling is vaak efficiënter en korter en leidt vrijwel altijd tot een goed en blijvend resultaat
• De test voorziet in een leefstijladvies, een voedingsadvies en een suppletieadvies
• De producten in het suppletieadvies zijn uitgetest en zijn dus passend voor u
• De test is veel goedkoper dan normaal via laboratoriumonderzoek zou moeten worden betaald.

Wilt u een EMB test laten afnemen?

Dit zijn de tarieven:

De test in een 1e afspraak als nieuwe cliënt:

Het consult (60- 90 minuten), de bloedtest zelf (het materiaal en inkoop), de afname tijd en de analyse in het lab: € 195,00.

Er volgt na ongeveer 4 weken een vervolgconsult van 60 minuten.
De vervolgafspraak bestaat uit het samen doornemen van de uitslag en het voorgeschreven advies van het laboratorium voor het herstellen van de eventuele tekorten/ belastingen en het geven van adviezen op voedings- en suppletiegebied: kosten € 40,=.

U ontvangt na dit gesprek het EMB rapport, de uitgebreide toelichting en het persoonlijk advies ook per mail.

Na 8 weken hebben we weer een persoonlijk contact om te kijken hoe het is gegaan wat er bijgesteld kan worden etc. kosten voor dit consult zijn wederom € 40

alle prijzen zijn inclusief 21% btw

KvK 06091976.

betaal alvast uw test

Let op, de test wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar!

U kunt een afspraak maken voor dit bloedonderzoek, door een mail te sturen naar inbalansalmelo@gmail.com  (u kunt uiteraard ook mailen als u meer informatie wilt). Na betaling stuur ik u een uitgebreid intake anamnese formulier die u na in gevuld te hebben weer terug kunt sturen.

mocht u de afspraak willen annuleren kan dat binnen 48 uur anders ben ik genoodzaakt u het volledige consult van € 40 in rekening te brengen.

De EMBTest®   is een testmethode waarbij er door middel van een vingerprik capillair bloed wordt afgenomen. Het bloed wordt vervolgens onderzocht.

​Met behulp van de Energetisch Morfologische Bloedtest kan worden vastgesteld of er sprake is van bepaalde infecties, auto-immuunziekten, bloedarmoede en schildklierafwijkingen.

​Disclaimer

De adviezen die ik geef hebben een energetische en/of holistische insteek. De waarden in deze test kunnen niet 1-op-1 vergeleken worden met een reguliere bloedtest. Bijvoorbeeld: voor vitamine B12 kan er regulier een normale waarde zijn, terwijl deze EMBTest® een deficiëntie aangeeft.

EMBTest® doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandel adviezen uitsluitend met instemming van de cliënt. Deze vervangen echter niet de diagnostiek, verpleging en verzorging van de reguliere gezondheidszorg.

Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen n.a.v. van deze EMBTest® vallen onder ‘natuurgerichte geneeswijzen’.

Maak hier uw afspraak

of bestel hier de test inclusief de intake

Collectief Alternatieve Therapeuten
BO nr.: CL4211