De kracht van de Powerstrips™

#multivitamine #100% natuurlijk

powerstrips van forevergreen

Lieve allemaal de meeste kennen de Powerstrips nog wel ze zijn in 2014 in Nederland op de markt gebracht en hebben veel mensen geholpen zowel fysiek als mentaal mocht je nog weer in huis willen hebben dat kan nog steeds… bestel ze eenvoudig per mail inbalansalmelo@gmail.com

Wat doen ze ook al weer?

  • Direkt energie geven
  • Het immuunsysteem een boost geven
  • De marine fytoplankton in de Powerstrips is de natuurlijkste vorm van pure Omega 3 vetzuur
  • De kracht van de Powerstrips™

PowerStrips™ zijn 100% natuurlijke plakstrips op basis van energie.
PowerStrips™ zijn geregistreerd als een klasse 1 medisch hulpmiddel door de FDA. FDA is de Food and Drug Administration van het Ministerie van volksgezondheid in de USA.
Iedere PowerStrip werkt ongeveer 48 uur lang en kan regelmatig en langdurig gebruikt worden. Dit is mogelijk door de combinatie van 100% natuurlijke ingrediënten en moderne technologieën.

MEER VOORDELEN

De Power Strips™ kunnen meer voordelen hebben. De ervaringen van miljoenen gebruikers laten zien dat Power Strips het immuunsysteem kan versterken, waardoor er vele gezondheidsklachten effectief behandeld kunnen worden.
De kracht van de PowerStrips mag revolutionair en uniek genoemd wordend:

Ze zijn 100% natuurlijk

Ze kunnen het immuunsysteem snel en effectief versterken, waardoor het bij veel verschillende soorten gezondheidsklachten kan worden gebruikt

WAT ZIT ERIN

#Rode Koreaanse Ginseng tegen pijnbestrijding antistress, versterkt het immuunsysteem, gunstig effect op de bloeddruk en nog veel meer.

#Germanium voor verhoging van weefseltemperatuur, t.b.v. een betere doorbloeding en doorvoeding van onze cellen.

#Marine Fytoplankton is de basis van alle voedselketens en bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen die van nature in fytoplankton voorkomt: omega 3 eiwitten, mineralen, vetten, suikers, en vetten…

#Colloidaal zilver en zilverionen heeft een antibacteriële en desinfecterende werking.

Ze zijn bij de Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) aangemeld als klasse 1 medisch hulpmiddel

GEBRUIK POWERSTRIPS

De huid moet schoon en droog zijn. PowerStrips zijn niet volledig waterdicht. Wanneer ze in contact komen met veel water, kunnen ze makkelijk loslaten en kunnen ze hun kracht verliezen. Tip: Plak de PowerStrip(s) na het douchen.

Twee PowerStrips plakken (of één bij minder heftige klachten); plak de PowerStrip(s) op, of in geval van moeilijk te beplakken gebieden (zoals bijvoorbeeld gewrichten), zo dicht mogelijk in de buurt van de te behandelen plek.

Drink voldoende water. Het is belangrijk om gedurende de dag voldoende water te drinken. Dit in verband met de versnelde afvoer van afvalstoffen (ca. 2 liter water per dag).

PowerStrips werken maximaal 48 uur. Indien deze voor die tijd vanzelf loslaten dan zijn ze uitgewerkt en heeft het lichaam alle benodigde (voedings)stoffen eruit getrokken. Bij sommige mensen laat de strip al binnen enkele uren los. In dat geval had het lichaam het erg hard nodig. Plak hierna dan eventueel opnieuw één of meerdere PowerStrips .

Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration (FDA) en College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) Deze producten zijn niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen

Powerstrips bij Acné en Pijn en allerlei ongemakjes

klik op onderstaande link om te bestellen alvast bedankt.

wilt u meer info stuur dan een berichtje naar inbalansalmelo@gmail.com